Om oss

2000 grundades BKIS Byggklossen i Stockholm AB och började som ett litet byggföretag. Vi har med åren vuxit från att vara ett mindre byggföretag till att vi 2015 omsatte 50 miljoner. Vi har utvecklats under åren och har fått en bred erfarenhet som vi är väldigt stolta över och som vi arbetat upp under åren. Vi arbetar mestadels med stora byggnadsprojekt för kommersiella och kommunala fastighetsägare, samt bostadsrättsföreningar. Vi vänder oss till kunder som önskar ett arbete som utförs enligt kundens egna önskemål om kvalitet och servicegrad till ett pris som är anpassat till dessa krav. Kunderna ska välja oss därför att vi har kunnande och anpassningsbarhet, att med serviceinriktad personal erbjuda rätt lösning inom samtliga kvalitets- och servicenivåer.

BKIS Byggklossen är ett engagerat och väletablerat byggföretag som utför allt från totalentreprenader, totalrenoveringar , ombyggnationer till nyproduktioner . Vi arbetar idag med allt från små till större byggprojekt.

Vi arbetar för ett okomplicerat, nära och givande samarbete med dig som kund. Med stort hjärta och en behovsanpassad byggprocess utför vi byggnadsprojekt för kommersiella och kommunala fastighetsägare, samt bostadsrättsföreningar.

Close Menu