Totalrenovering

En totalrenovering kan vara både stor och liten. Projektet kan röra sig om allt från en enskild fastighet till ett större bestånd hos både privata eller allmännyttiga fastighetsbolag. Till skillnad från många av våra kollegor i branschen så kan vi förutom renovering erbjuda totalrenovering. Vad är skillnaden?

Börjar man renovera på ett ställe i en äldre fastighet kan det lätt dyka upp andra saker allt eftersom. Istället för att det skall bli projekt på projekt på projekt – där du som kund kanske tappar sugen och känner att kostnaderna skenar – så erbjuder vi en totalrenovering till ett fast pris.

Exempelvis kanske fönstren behöver bytas för att fasadrenoveringen skall bli optimal, en riktigt gammal fastighet kanske behöver totalrenoveras invändigt för att komma upp till dagens standard avseende el, VVS, ventilation.

En totalrenovering genomförs aldrig med kvarboende i fastigheten, då renoveringarna brukar vara så pass omfattande att det är omöjligt att bo kvar, vilket ställer lite extra krav på dig som fastighetsägare. Bkis Byggklossen hjälper dig att planera inför detta, och vet vad man behöver tänka på och vilka fallgropar som kan dyka upp.

Få en gratis offert

Medlemsföretag

Vill du bli uppringd?

Ja,tack jag vill att ni ringer mig.

Ring